ŽELIM DA SE UDAM TRI PUTA: Jovana Jeremić ŠOKIRALA fanove izjavom, pa progovorila i o DECI!

Autor:

Zabava

03.01.2022

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je ušla u Novu godinu kao razvedena žena, a sada otkriva koji su joj dalji planovi što se tiče ljubavi i braka.

ŽELIM DA SE UDAM TRI PUTA: Jovana Jeremić ŠOKIRALA fanove izjavom, pa progovorila i o DECI!

Foto: printscreen

Jovana Jeremić će 2021. godinu pamtiti po lepim svarima, ali i nekim lošim. Voditeljka je prošle godine promenila posao i razvela se od supruga Vojislava Miloševića sa kojim je bila u braku četiri godine, i sa kojim ima ćerku Leu. 

 

 

Jovana je u jednom intervjuu ispričala da li joj je ilo teško da donese odluku o razvodu.

- Nije mi bilo teško da presečem jer sam se dugo preispitivala i razmišljala o tome. Veoma sam racionalna žena, ali sam i puna ljubavi. U životu ću uvek ići za emocijama, ali kada ljubav nestane, neću ostati u tom odnosu. Ostaću prijatelj s muškarcem kojeg sam volela i neću ga povrediti -  priča Jovana i dodaje da je Lei bolje ovako, nego da budu u braku.

 

 

- Ona će biti najsrećnije dete jer ima Voju kao oca, a i ima majku koja je megacar. Po nju je bolje da bude dete razvedenih roditelja nego da bude tamo gde je lažan i nesrećan brak - piše Alo.rs.

 

 

Jovana je prokomentarisala da li je spremna za naredni brak, a onda je otkrila i koliko pita želi da se uda.

- Dug je život! Ko kaže da moram da imam samo jedan brak?! Bez tri ništa! Svetska sam žena, a takve su imale minimum dva braka. Želim troje dece, iz svakog braka po jedno i svakog svog muža ću voleti kao kralja. A kada budem pravila slavlje, pozvaću svu trojicu i decu i pravićemo žurke!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
brebaki

03.01.2022 11:15

bolesna