MEČ ZA INFARKT U SIDNEJU: Krajinović od SJAJA do OČAJA i natrag - Filip doneo prvi bod Srbiji protiv Čilea!

Autor:

Sport

03.01.2022

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniseri Srbije poveli su protiv Čilea sa 1:0 u 2. kolu ATP kupa, pošto je Filip Krajinović uspeo da savlada Alehandra Tabila rezultatom 2:1 (6:4, 3:6, 7:6), posle dramatičnog preokreta!

MEČ ZA INFARKT U SIDNEJU: Krajinović od SJAJA do OČAJA i natrag - Filip doneo prvi bod Srbiji protiv Čilea!

Foto: Tanjug/AP

Krajinović je odlično igrao u prvom periodu, rutinski je servirao, uspeo je da napravi brejk u sedmom gemu, pa je sa ukupnih 6:4 stigao do vođstva.

Na krilima osvojenog prvog seta, Filip je oduzeo servis rivalu na startu drugog, ali se onda u potpunosti "raspao". Srpski teniser je pretrpeo dva uzastopna brejka, pa je Tabilo sa 6:3 izjednačio rezultat.

Odlučujući interval igre počeo je serijom brejkova na obe strane - po dva! Pri rezultatu 5:5, Tabilo je imao brejk loptu, ali Krajinović je uspeo da je spasi, uz pomoć sreće. U narednom gemu, Srbin je vodio sa 30:15, ali je Tabilo dobrim početnim udarcima uspeo da dođe do taj-brejka. Tabilo je bolje otvorio 13. gem, vođstvom od 2:0, ali je onda Krajinović odigrao furiozno, pripalo mu je narednih šest poena, iskoristio je treću meč loptu za veliku pobedu!

Podsetimo, u prvom kolu Srbija je nadigrala Norvešku sa 2:1, dok je Španija deklasirala Čileance rezultatom 3:0. U međuvremenu, "Furija" je ostvarila i drugi trijumf maksimalnim rezultatom, o čemu više možete pročitati OVDE.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading