PROMENILI PLOČU: Australijan open doneo RADIKALNU odluku zbog Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

22.12.2021

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Australijan opena Kreg Tajli ponovo je govorio o učešću Novaka Đokovića na prvom Grend slemu sezone.

PROMENILI PLOČU: Australijan open doneo RADIKALNU odluku zbog Novaka Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Organizatori Australijan opena odlučili su da promene ploču, pa će malom broju teniskih profesionalaca i osoblja biti odobreno medicinsko izuzeće od vakcinacije prilikom dolaska u Melburn.

Direktor turnira Kreg Tajli nada se da će na AO igrati Novak Đoković i Rafael Nadal.

Sjajna stvar je da su svi koji dolaze u Australiju vakcinisani. Ili će biti veoma mali procenat onih koji su tražili i dobili medicinsko izuzeće. Dakle, ako je igrač ovde, to samo znači da je ispunio jedan od ova dva uslova.

To znači da bi Novak Đoković u Melburnu mogao da igra, iako nije vakcinisan, što je poduvkao i sam Tajli.

 

 

Još jednom ponavljam! Ako se Novak pojavio na AO, to znači da je vakcinisan ili je dobio medicinsko izuzeće. Njegov izbor u vezi sa zdravstvenim stanjem je da sve to ostane privatno. Ono što je sigurno jeste to da Novak želi da igra na AO. Medicinski gledano, oni ni sa kim ne razgovara o tome, a ja to neću dovoditi u pitanje.

Glavni čovek AO otkrio je da teniseri i teniserke koji dobiju medicinsko izuzeće neće morati u karantin, već uraditi samo test kada stignu u Australiju, a potom će morati u izolaciju sve dok ne dobiju negativan rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading