POTRES PRED NASTAVAK EVROKUPA: Bivši reprezentativac Srbije SPREMAN za Partizan!

Autor:

Sport

22.12.2021

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana od 17:30 časova gostuju ekipi Lokomotive Kuban, a bivši reprezentativac Srbije Ivan Paunić izjavio je da je spreman za okršaj sa crno-belima.

POTRES PRED NASTAVAK EVROKUPA: Bivši reprezentativac Srbije SPREMAN za Partizan!

Foto: Starsport

"Lokosi" će ugostiti Beograđane predvođeni novim trenerom Brankom Maksimovićem, koji je zamenio Jevgenija Pašutina.

- Ljudi u klubu su imali sastanak, zadatak je da podignemo nivo odbrane. Znamo da smo napadački talentovan tim, ali ne smemo da dopuštamo veliki broj koševa kao što se dešavalo na prethodnim utakmicama. Mislim da je to deo u kojem ja mogu mnogo da pomognem. Iskusan sam, karijeru sam izgradio na odbrani, energiji i požrtvovanju. U Španiji sam dokazao kakav šuter mogu da budem. Dobio sam i pohvale od trenera Zorana Lukića koji predvodi Njižnju Novgorod i sada je selektor u Rusiji, njegove reči dosta znače i na tome sam zahvalan. Svakako ću poštovati svaku želju trenera i svaku zamisao - rekao je Paunić za "Maxbetsport".

Republika

Foto: LOKO BASKET

 

Srbin je imao samo reči hvale za Partizan.

- Dolazi najteži mogući protivnik u čitavom takmičenju. Svi ovde znamo ko je Partizan, a pre svega ko ih predvodi. Željko Obradović je najbolji trener u Evropi, a verovatno i svetu. Da ja nešto pričam o njemu zaista nema potrebe, čovek koji je izgradio svoje ime na pobedama i trofejima. Partizan dolazi spreman jer se zna kako Obradović sprema svoje ekipe, zahtevaće da se ispoštuju i najsitniji detalji. Biće to paklena utakmica, ne bih se iznenadio da pobednika reši jedna lopta u samom finišu. Najsitniji detalji će biti presudni, ko postavi čvršći blok, kako ko zagradi reket - dodao je Paunić.

Podsetimo, izabranici trenera Željka Obradovića su u dosadašnjem toku drugog po rangu evropskog takmičenja upisali skor od 6-1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading