PARTIZAN GA SE ODREKAO, SREĆU PRONAŠAO U ZEMUNU: Gavrilović za Republiku OTKRIO kako je ubacio 45 poena!

Autor:

Sport

19.12.2021

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladost iz Zemuna savladao je Rogašku sa 102:98, a heroj u pobedi bio je bivši košarkaš Partizana Strahinja Gavrilović.

PARTIZAN GA SE ODREKAO, SREĆU PRONAŠAO U ZEMUNU: Gavrilović za Republiku OTKRIO kako je ubacio 45 poena!

Foto: Starsport

On je postigao neverovatnih 45 poena, a u razgovoru za naš portal istakao je da je "otvorio" susret na pravi način, što mu je ulilo samopouzdanje za nastavak.

- Dao sam neke lake poene na početku, što mi je ulilo samopouzdanje za nastavak utakmice. I saigrači su bili fenomenalni, bez njih ne bi bilo moguće upisati ovakav učinak. Nisam se previše obazirao na statistiku, gledao sam samo da doprinesem timu u što većoj meri, kako bi stigli do pobede - ocenio je Gavrilović za Republiku.

 

 

Gavrilović je ovog leta potpisao ugovor sa klubom iz Zemuna, a na paraf je presudno uticao razgovor sa trenerom Draganom Jakovljevićem.

- Letos sam se vratio u Srbiju, iako sam imao neke ponude iz Španije. Trener Jakovljević mi je predstavio planove i svideo mi se zemuksi projekat. Na treninzima se radi izuzetno intenzivno, do sada se nisam suočio sa takvim načinom rada. Dragana poznajem još iz perioda kada je vodio Žitko, doduše bili smo na suparničkim stranama, ali tako ambiciozan poziv nisam mogao da odbijem.

Republika

Foto: youtube.com/TVKopernikus

Biranim rečima o Jakovljeviću - Strahinja Gavrilović

Ciljevi Mladosti su jasni - plasman u najkvalitetnije takmičenje na Jadranu.

- Igramo sve bolje iz meča u meč. Start sezone nije bio idealan, kako u KLS-u, tako i u ABA 2 ligi, imali smo nekoliko "kikseva". Cilj je plasman u prvu ABA ligu, trudimo se da to ostvarimo, svakodnevno napredujemo, a na kraju ćemo videti dokle će nas sve to dovesti - zaključio je Strahinja Gavrilović.

Podsetimo da je 28-godišnji krilni centar seniorsku karijeru počeo u Dinamiku, sezonu 2017-2018 proveo je u Partizanu, a potom je igrao za čačanski Borac, Breogan i Mursiju. Očigledno je da je svoju sreću pronašao u Mladosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading