GROBARI KIPTE OD BESA: Evroliga STAVILA TAČKU na priču o Partizanu!

Autor:

Sport

17.12.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su Slask sa 75:73, a Evroliga je saopštila da je crno-belima pomogla sudijska greška u samom finišu!

GROBARI KIPTE OD BESA: Evroliga STAVILA TAČKU na priču o Partizanu!

Foto: Starsport

U poslednjem napadu gostujućih košarkaša pri rezultatu 74:73 Kolenda je krenuo na obruč, Ledej se postavio, a iako je bio u odbrambenom polukrugu, nije mu dosuđen faul. Lopta je izašla u aut i dodeljena je Partizanu, pa povratka za Slask nije bilo.

- U četvrtoj četvrtini na pet sekundi do kraja, loptu je u igru ubacio Ivan Ramljak iz Slasku. Loptu je dodao do Lukaša Kolende koji je krenuo ka košu i došlo je do kontakta sa Zekom Ledejom posle kojeg je lopta izala van terena. Sudije su procenile da je lopta izašla od igrača Slaska i posed je dodeljen Partizanu. Do kontakta je došlo kada je Ledej bio u odbrambenom polukrugu a Kolenda bio pri šutu u skoku. Zbog toga je Ledeju trebalo dosuditi faul u odbrani i dodeliti dva slobodna bacanja za Kolendu - stoji u saopštenju Evrolige koje je razbesnelo Grobare.

Podsetimo, nakon toga je fauliran Aleksa Avramović, koji je realizovao prvo slobodno bacanje, dok je drugi penal namerno promašio.

Parni valjak je prvi na tabeli grupne faze Evrokupa sa skorom 6-1, a u narednoj rundi gostuje Lokomotivi u Kubanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Miki

17.12.2021 11:14

Evro liga i Evro kup pa da komentarisu sudjenje, pa to je smesno.Uvedite VAR ako imate para?Dozvolite da i treneri komentarisu sudjene, a ne vi cinovnici koji ne mogu obezbeti pristojne nagrade za takmicare.Morate se pogledati u ogledalu.