ZAMISLITE AUSTRALIJAN OPEN BEZ ĐOKOVIĆA: Reči LEGENDARNOG teniskog asa tresu planetu!

Autor:

Sport

24.11.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener Novaka Đokovića Boris Beker kaže da će srpski as ukoliko želi da brani titulu na Australijan Openu morati da se vakciniše, kao i to da ne može da zamisli da neće igrati u Melburnu.

ZAMISLITE AUSTRALIJAN OPEN BEZ ĐOKOVIĆA: Reči LEGENDARNOG teniskog asa tresu planetu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Đoković nije želeo da otkrije da li je primio vakcinu, ali još uvek nije zvanično saopšteno da je to uslov za učešće na prvom Grend slemu u sezoni.

- Ne mogu da zamislim da Novak neće da igra u Australiji- rekao je Beker.

- On toliko voli ovaj sport, toliko voli istoriju tenisa. Želi da osvoji 21. Grend slem. Na Australijan openu je imao najviše uspeha, već je devet puta trijumfovao tamo, zašto ne bi i deseti?

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Boris Beker i Novak Đoković

Srpski teniser nije želeo da odgovori na pitanje da li je primio vakcinu, ističući da je to privatna stvar.

- On kaže da je to privatno, da ne bi trebalo nikoga da se tiče. Saglasam sam sa tim. Ali kao želi da učestvuje na turnirima, onda mora da poštuje pravila, koja su jasna. To znači da mora da se vakciniše. To se odnosi na Novaka, ali i na sve ostale sportiste.

Đokovića sada očekuje učešće na Dejvis kupu. Prvi meč grupne faze za Srbiju zakazan je za 26. novembar protiv domaćina Austrije, a dan kasnije na programu je duel sa Nemačkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading