TENISKI SVET NA NOGAMA: Na pomolu novi EPSKI okršaj Đokovića i Nadala!

Autor:

Sport

24.11.2021

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković i njegov nastup na Australijan Openu je i dalje tema broj 1 u svetu tenisa, a nekadašnji američki teniser Endi Rodik je imao zanimljiv komentar na račun Rafael Nadala.

TENISKI SVET NA NOGAMA: Na pomolu novi EPSKI okršaj Đokovića i Nadala!

Foto: Tanjug/AP

Nadal i Đoković

Endi Rodik kaže da on ne može da proceni šta će Đoković uraditi i kako ukoliko najboljeg tenisera sveta budemo gledali u Melburnu, možemo očekivati i Španca Rafaela Nadala.

- Niko ne zna šta će se dogoditi sa Australijom. Niko sem Novaka ne zna šta će uraditi i da li će uraditi to što je potrebno da bi učestvovao na turniru. Ako ga tamo ne bude, to je prilika za Medvedeva, Zvereva, Rafi Nadalu će poči voda na usta što će ići tamo po 21. slem, a tu su i drugi momci, svako mora da igra turnir na svoj način- kaže Rodik.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Endi Rodik

Amerikanac kaže da je krug favorita sada mnogo širi i da "velika trojka", Federer, Đoković i Nadal više ne može da dominira.

- Navikli smo da pričamo o tome ko su članovi nove generacije koja će se takmičiti za slemove. Svi su već tu, to polako rade, osvajaju velike titule. Sada se ne zna koliko će 'velika trojka' uspeti da izdrži i bude deo te priče. Polako gledamo proces tranzicije- zaključio je Rodik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

26.11.2021 12:28

Sve sto Rodik kaze je apsolutno tacno.I sve je normalno i prirodno.Stariji idu ka zavrsetku karijere i dolaze mladji.Imi cemo sve manje gledati tenis...