NAJGORI MOGUĆI SCENARIO ZA ĐOKOVIĆA: Nadal Novaku krade ISTORIJU ispred nosa!

Autor:

Sport

23.11.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković još uvek nije otkrio da li je vakcinisan, a ceo svet čeka njegov odgovor na pitanje - da li će braniti titulu na Australijan Openu? Šansu da mu ukrade istoriju, ukoliko Novak ne bude igrao u Melburnu, imaće Rafael Nadal.

NAJGORI MOGUĆI SCENARIO ZA ĐOKOVIĆA: Nadal Novaku krade ISTORIJU ispred nosa!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Đoković zajedno sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom ima osvojenih 20 Grend slem titula, a na Australijan Openu ima "meč loptu".

Nekadašnji američki i svetski broj 1 Džim Kurijer smatra da bi Nadal mogao da iskoristi Novakovo odsustvo i osvoji Australiju, po drugi put u karijeri.

- To će biti raskrsnica za Đokovića. Rafael Nadal bi mogao da ima šansu da osvoji Australijan open, ako bude zdrav. Tada bi španski teniser imao po dva trofeja na svakom Grend slemu, što je uspelo samo Novaku. Mnogo toga je na kocki, istorija tenisa je u pitanju- rekao je Kurijer.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković brani titulu u Melburnu

Novak Đoković je rekao da se neće zvanično oglašavati dok se u javnosti ne pojavi odluka Australijan Opena, ali zvanični stavovi za sada govore da u Melburn neće moći nevakcinisani.

- Da biste došli u državu Viktorija i učestvovali na Australijan openu morate da budete vakcinisani. To je odavno predočeno teniserima- rekao je prvi čovek Australijan Opena Krejg Tili.

Novak će pre početka nove sezone, zaigrati na Dejvis kupu, a verovatno ćemo posle nastupa sa reprezentacijom saznati njegovu konačnu odluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bonaparta

24.11.2021 08:01

Nadal možda još nešto može da uradi na RG u Parizu, na brzim podlogama protiv ovih mlaih lavova nema šta da traži. Đoković se sve teže nosi sa njima. GS jeprednost za Noleta, jer ima iskustvo igranja u tri ili pet setova. Ovi momci sada trče za parama i jurcaju na svaki turnir iole značajniji. Pogledajte Tima koji je platio ceh jurnjave za bodovima i sa turnira na turnir. Noletu više mesto br 1 nije interesantno. Da može igrao bi samoGS da tu skupi još dve tri titule i niko više nikada neće moći da ga stigne po broju nedelja na 1 mestu sigurno, a što se tiče GS ako uzme još tri ili četri ni tu niko neće moći da mu priđe.