ĐOKOVIĆA IZBACUJU SA US OPENA!? Dežurni Novakov mrzitelj pokrenuo kampanju, RAZLOG JE OLGA DANILOVIĆ!

Autor: Republika

Sport

02.09.2021

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković mogao bi, drugu godinu za redom, da bude diskvalifikovan sa US opena, a sada je u sve upletena i Olga Danilović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković bi drugu godinu zaredom mogao da bude izbačen sa US opena

Novak Đoković ponovo se našao na udaru na US openu! Sada je kampanju protiv prvog reketa sveta pokrenuo novinar Ben Rotenberg, poznat kao redovni pljuvač srpskog tenisera.

Rotenberg je pokrenuo kampanju za izbacivanje Novaka sa poslednjeg ovosezonskog grend slema. Ovaj novinar smatra da je Olga Danilović, koja je se juče zbog bolesti povukla sa turnira, zaražena koronavirusom, iako je rečeno da se Srpkinja povukla zbog običnog virusa.

- Povlačenje Danilovićeve je navedeno zbog medicinskih razloga. Čekamo dalja objašnjenja, ali vredi napomenuti da je isto objašnjenje iskorišćeno za Žila Simona, koji je bio u kontaktu sa osobom zaraženom koronavirusom - rekao je Rotenberg i potom odmah krenuo u napad na Đokovića:

Ako je to slučaj, odmah se čovek zapita da li bi jedan čovek koji juri grend slem mogao da bude pogođen ovim - napisao je misleći na Novaka Đokovića.

Rotenberg dalje dodaje da ukoliko neki teniser ima bliski kontakt sa zaraženim, kao Novak i Olga, koji su trenirali zajedno, onda se isti diskvalifikuje ukoliko nije vakcinisan.

- Što se Đokovića tiče, on je toliko bolji od svih ostalih da je pravilo o kovid vakcini njegova jedina pretnja kada je osvajanje US Opena u pitanju. Uprkos Novakovom neverovatnom profesionalizmu on je sebe ostavio ranjivim i u situaciji da može da mu se desi da se završi US Open ako je zaista nevakcinisan - završio je Rotenberg.

 

 

Podsetimo, Novak Đoković je prošle godine diskvalifikovan jer je slučajno lopticom pogodio linijskog sudiju, nakon čega je usledila momentalna diskvalifikacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Istina

02.09.2021 12:21

Samo jedno pitanje. Sta ima da se pise, ako Novakov test je negativan.

Minja

02.09.2021 18:58

Novak je preležao kovid 19 prošle godine u junu. Ne bi trebalo da se opet zarazi.