ĐOKOVIĆ GA NAPALIO: Hit izjava Danca posle poraza na US Openu!

Autor:

Sport

01.09.2021

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danski igrač Holger Rune rekao je posle poraza od Novaka Đokovića da mu je igranje protiv svetskog broja 1 ulilo dodatnu motivaciju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rune posle meča protiv Novaka Đokovića

Danac je apostrofirao da je to bio pravi spektakl na "Artur Ešu", kao i da ge je ime rivala dodatno "napalilo".

Bilo je to ludo iskustvo, igrati sa Novakom na Artur Ešu, ostvario mi se jedan od snova. Sjajno je i to što sam uzeo jedan set. Verovao sam u sebe tokom celog meča. Prvi set je lako dobio, ali mislim da je nivo igre obostrano bio visok. Nažalost, fizička sprema me je izneverila. Počeli su mi grčevi početkom trećeg seta, a znao sam da moram da se borim za svaki poen kako bih imao šanse za pobedu. S takvim telom, bilo je nemoguće - kazao je nekada najbolji junior planete.

Publika u Njujorku je bila na njegovoj strani.

Nikada nisam osetio bilo šta slično. Neverovatan osećaj. Probao sam da dam publici nešto, da se borim za svaki poen, da budem ‘napaljen’ i sve to. Stvarno je bilo spektakularno.

Za kraj, Rune se pozabavio ui igrom srpskog tenisera.

- Izuzetno je konstantan, nikada ništa ne poklanja, svaki poen mora da se zaradi. Pogotovo na servisu – moraš da ubaciš skoro svaki prvi, jer u suprotnom on staje na osnovnu liniju i pritiska te. To je ogroman pritisak. Ja nisam bio fizički na 100 posto – ne kažem da bih ga pobedio, ali definitivno bih imao šansu - zaključio je Rune.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading