OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Veliko IZNENAĐENJE za Đokovića pred nastavak US Opena!

Autor:

Sport

01.09.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković, pobedom nad Dancem Runeom, plasirao se u 2. kolo US Opena, gde ga čeka Holanđanin Talon Grikspor.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom meča protiv Runea

Holandski teniser je napravio iznenađenje pobedom nad favorizovanim Nemcem Janom Lenardom Štrufom rezultatom 3:2, a do sada se sa Noletom nije sastajao.

Đoković je kratko prokomentarisao naredni izazov na Otvorenom prvenstvu Amerike.

- Ne znam mnogo o njemu. Dugo sam ja na turu, ne znam ove nove momke, konstantno dolaze, ali ne poznajem svakoga. Ovaj teren će mi pomoći, njega znam mnogo dobro - rekao je Novak.

Valja istaći da se Noletov sledeći protivnik nalazi u odličnoj formi.

Holanđanin je u poslednja četiri meseca osvojio čak tri turnira, Čelendžera, pa nema sumnje da je nejgovo samopouzdanje na visokom nivou. Međutim, sva tri turnira su se igrala na šljaci, što mu je omiljena podloga, dok na betonu nema zavidne uspehe.

Podsetimo, Nole u Njujorku juri svoju 21. Grend slem titulu, čime bi na "večnoj listi" pretekao Federera i Nadala po broju trofeja iz reda najvećih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading