VILANDEROVA PRELEPA KOLEGINICA KONTRIRA: Novak će POSTATI NAJBOLJI, svidelo vam se to ili ne!

Autor: Republika

Sport

29.08.2021

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša teniserka Barbara Šet ističe da će Novak Đoković definitivno postati najbolji teniser svih vremena ukoliko osvoji US open.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nekada sedma teniserka sveta, sada je najpoznatija po deljenju studija sa Matsom Vilanderom.

Atraktivna plavuša ističe da su Rodžer Federer i Rafael Nadal u velikom problemu, a da od mlađih generacija ne psotoji niko ko može po broju trofeja nadmašiti Novaka Đokovića:

- Da li vam se sviđa ili ne, nije važno. Ako osvoji ovaj turnir, imaće najviše Grend slemova. Mislim da Federer neće osvojiti još jedan. Bilo bi lepo videti ga opet na terenu, a što se Rafe tiče, ni tu stvari ne idu lako. Mislim da Medvedev, Cicipas i ostali neće osvojiti 21 Grend slem. Đoković izgleda kao da ima 27 ili 28 godina. Veoma je fit i jako dobro brine o svom telu. Čak i ako ne osvoji titulu u Njujorku, nastaviće da osvaja sve više. On zna koliko su narednih nekoliko godina važne za to - rekla je Šet. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading