BRITANKA NIJE MOGLA DA DOĐE DO DAHA: Đokovićevu KRV tražilo je 20.000 ljudi, bilo je okrutno u svakom pogledu

Autor:

Sport

29.08.2021

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša teniserka, a sada analitičarka, Anabel Kroft prisetila se epskog finala US Opena 2015. godine u kome su se sastali Novak Đoković i Rodžer Federer.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković je tada odneo pobedu rezultatom 3:1.

Pada mi na pamet US open 2015. i meč između Federera i Đokovića. Bila sam tamo i sećam se te tišine koja je zavladala kada je Novak dobijao poene i aplauza kada je grešio. Hrabrost koju je tada pokazao bila je izuzetna. Bila sam tamo i nisam mogla da verujem da je 20.000 ljudi vapilo za njegovom krvi, nadajući se da će izgubiti. Bilo je okrutno u svakom pogledu - rekla je Kroft.

Nju je Đoković zadivio te večeri.

- Za mene je to bilo nešto spektakularno, poput gledanja gladijatora koji je publiku rastrgao u komade. Nije se uplašio. Bio je tako dobro emocionalno pripremljen da se nosi s tim, bilo je impresivno.

Ona Novaka upoređuje sa Džonom Mekinroom, koji je takođe imao tretman kakav ne zaslužuje, baš poput Đokovića.

Odrastao je u eri Mekinroa, koji je bio nepopularan. Bio je ocrnjivan kao pravi ’zloća’ ovog sporta. On je dominirao, vremenom zadobio ljubav i mislim da se to može desiti i sa Novakom - zaključila je nekada 24. teniserka sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading