VILANDER PONOVO UNIŽAVA NOVAKA: Obezvređuje Đokovićev ISTORIJSKI USPEH, glorifikuje Nadala i Federera!

Autor: Republika

Sport

22.08.2021

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši teniser i Grend slem šampion Mats Vilander nastavlja sa svojim karakterisčnim negativnim komentarima na račun Novaka Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP/profimedia

Mats Vilander o Novaku Đokoviću

Vilander navodi da Đokovićevo eventualno osvajanje US opena i kompletiranje kalendarskog slema ništa ne vredi jer ne igra protiv Rafaela Nadala i Rodžera Federera:

- Sve to stavlja Novaka u poziciju da sve te grend slem pobede neće slaviti kako je to činio kada su njih dvojica igrali - smatra Vilander.

Šveđanin ističe da najbolji teniser na svetu ima problem i protiv slabijih, mlađih igrača:

- Mislim da je pobeđivanje za Novaka samo broj jedan i zato mislim da će mu biti teže. Ne radi se o tome da pobedi Federera i Nadala, niti o tome da se bude na određenom nivou da bi bio najbolji na svetu. Sada je sve u tome da se pobede igrači koji su daleko iza njega po pobedama, a to nije lako reći samom sebi. Ta 21 titula za Novaka ne deluje tako sigurna sada kada Rafa i Rodžer nisu tu - zaključio je Vilander u svojoj neobičnoj izjavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Зоран

23.08.2021 14:07

Kome je još bitno mišljenje ispušene muštikle?

Radomir

24.08.2021 12:15

Da krenemo redom: Podatak da je Federer osvajao G.S. titule najvise kada nije bilo Djokovica i Nadala! A sad nesto mudrujes!!! Drugo: Uvek pred G.S. moraju da se oglase Djokovicevi protivnici i napadali ga. Sve u cilju i sa ciljem da ga demorališu! Trece: Da je novak udario u kameru ili šutnuo kao što je to uradio Medvedev dobio bi zabranu od 5 god.neigranja! Zelim da pozdravim sve čitaoce i Novakove navijače,njegovu familiju. Želim mu da osvoji G.S. i da im se revanšira za nepravedno izbacivanje sa turnira. Najbolji u istoriji svetu tenisa,ljudina i plemenitost tebe krase. Mogu samo da ti zavide i napadaju,provociraju,nerviraju...Ne obaziri se jer znaju da si najbolji ali ne žele da priznaju. Pre ili kasnije moraće. Želim vam lep dan. Novaku želim da osvoji G.S. puno sreće i uspeha. Armija navijaća je uz tebe. Pozdrav

Odgovori 20 4
Dragan

24.08.2021 16:42

Ti znas seljačino jedna ti nisi bio ni 10 posto kao sto je đoković.

Miroslav

04.09.2021 16:31

Ti si jadnik sujetni vilanderu … mozes Noletu da pljunes pod prozor, mizerijo !!!