BEZ STIDA I SRAMA: Britanci ponovo osuli paljbu po Đokoviću!

Autor:

Sport

11.08.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju engleski mediji da bez stida i srama objavljuju tekstove u kojima se negotivno govori o najboljem teniseru sveta - Novaku Đokoviću.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Naime, list "Dejli Mejl", rešio je da se pozabavi odlukom Novaka Đokovića da ne učestvuje na mastersu u Sinsinatiju.

Naslovom teksta u kojem se time bave glasi "Đoković traži tajm-aut: Prvi teniser sveta se pridružuje Federeru i Nadalu na zagrevanju za US open kako bi se oporavio od mizerije na Olimpijskim igrama",

Jasno je da autor teksta Majk Dikson želi, poput mnogih, da u negativnom kontekstu prenese sasvim običnu i logičnu reakciju svetskog broja jedan.

U tekstu se takođe navodi i da je Đokovićeva odluka povećala neizvesnost koja se nadvila nad tenisom budući da pred US open nećemo gledati ni Rafala Nadala, a ni Rodžera Federera iz sličnih razloga, te i da je Đokovićev neuspeh na Olimpijskim igrama, gde je eliminisan u polufinalu od Aleksandera Zvereva - okarekterisan je kao sraman.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nakon citata iz Novakovog saopštenja gde sprski igrač ističe razloge povlačenja sa turnira u Sinsinatiju, autor, potpuno van konteksta upotrebljava sledeće: "rekao je Đoković, koji je u svojoj neuspeloj kampanji u singlu izlive besa lečio bacanjem reketa"

Na kraju je rašio i da dosoli celu situaciju:

- Još jedan intrigantan aspekt US opena jeste da, za razliku od prethodnih grend slemova, igrači koji su vakcinisani mogu imati prednost. Nadal i Federer su javno izjavili da su vakcinisani, dok je Đoković snažno istakao da je skeptičan povodom vakcinacije, te je odbio da kaže koji je njegov status - navodi autor teksta Dikson osvrćući se da će oni koji nisu vakcinisani imati drugačiji tretman u predgrađu Njujorka.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading