FEDERER SLAVI 40. ROĐENDAN: Prvi mu je čestitao Novak Đoković (VIDEO)

Autor:

Sport

08.08.2021

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji svetsko broj 1, Rodžer Federer danas slavi jubilarni 40. rođendan.

 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Srećan rođendan!

Rodžer Federer danas slavi 40. rođendan i tako postaje najstariji aktivni teniser na ATP listi.

Nekadašnji svetski broj 1, osvajač 20 grend slem pehara, se bliži penziji, a ATP se potrudio da mu među prvim čestita jubilarni rođendan.

Na profilu ATP osvanuo je klip na kom Federeru na rođendanu čestitaju brojni teniseri, a među njima je i najboji teniser sveta Novak Đoković.

- Ćao Rodžere, srećan ti 40. rođendan! Vauuu, kakvo postignuće. I dalje inspirišeš sve nas, i na terenu i van njega. Velika je čast što sam delio teniski teren s tobom poslednjih 15 godina - rekao je Đoković i dodao:

- Nadam se da ćeš nastaviti i dalje da igraš. Potreban si tenisu, naravno, i hvala ti na svemu šta si uradio. I hvala ti što si nam pokazao da i u tim godinama može da se igra na visokom nivou. Želim ti sve najbolje, želim ti dobro zdravlje, ljubav i sreću sa svojim najbližima.

 

 

Podsetimo se, Švajcarac je nedavno odustao od Mastersa u Torontu i Sinsinatiju zbog povrede, i trenurno se odmara u Hrvatskoj. 

Federer će pokušati da se oporavi za poslednji gren slem u godini US Open na kojem će Novak Đoković pokušati da kompletira kalendarski slem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading