ZABRANITI ULAZAK NEVAKCINISANIMA: Ognjen Amidžić poslao jasnu poruku građanima Srbije, oni ga najstrašnije izvređali!

Autor:

Zabava

08.08.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ognjen Amidžić izazvao je gnev kod ljudi i svojih pratilaca na društvenim mrežama kada je opisao situaciju u Grčkoj i indirektno pozvao ljude na vakcinaciju.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Ognjen Amidžić

 

Ognjen Amidžić jedan je on naših najpoznatijih voditelja i tu činjenicu neretko koristi da iznese svoje mišljenje i na bilo koji način uspe da utiče na svest ljudi, međutim ovaj put je bilo drugačije.

Naime, Amidžić je na svom Tviter nalogu poslao važnu poruku građanima Srbije, vezanu za vakcinaciju i predostrožnih mera i tom prilikom izazvao negativnu reakciju i gnev kod njegovih pratilaca.

On se zapitao zašto se kod nas prilikom ulaska u lokale ne traži potvrda o izvršenoj vakcinaciji, dok je to u drugim zemljama neophodno.

 

Republika

Foto: pritnscreen/tviter/OAmidzic

Objava na Tviteru Ognjena Amidžića

 

Ognjen je na ova način apelovao na sve da se vakcinišu, kako bi se život svih nas konačno vratio u normalu, ali ako je sudeći po komentarima, malo ko je to razumeo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
she wolf

08.08.2021 10:44

mrs...

Nebojša

08.08.2021 18:06

ognjene..... muvo jedna