POTPIS VREDAN 40 MILIONA EVRA: Đoković obnovio ugovor koji će mu doneti bogatstvo!

Autor:

Sport

24.08.2021

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi teniser sveta Novak Đoković danas je i zvanično produžio ugovor sa francuskom kompanijom Lakost, koja mu pravi opremu od 2017. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Potpisan jedan od najskupljih sponzorskih ugovora

Naime, Đoković će biti zaštitno lice ovog brenda do 2025. godine, a ugovor će mu biti jedan od najvećih sponzorskih u karijeri.

Prvi ugovor potpisao je 2017. godine kada je imao veliki pad u karijeri, ali je sve nadoknađeno posle operacije lakta, kada je Novak počeo da dominira i kada je izgradio put do 20. Grend slema.

Srpski teniser sada ima priliku da postane usamljen na vrhu, na US Opena može da nadmaši Rodžera Federera i Rafaela Nadala, po broju osvojenih gren slem trofeja.

 

 

- Partneri od 2017. godine, Lakost i Novak Đoković su ponosni da objave da se njihova saradnja nastavlja do 2025. godine. Izuzeten sportista i svetski reket broj jedan, koji deli zajedničke vrednosti sa francuskim krokodilom: odažnost, posvećenost i eleganciju - navodi se u saopštenju kompanije Lakost, koja bi u naredne četiri godine Novaku mogla da donese pozamašnu sumu do 40.000.000 evra.

Treba napomenuti i da je prema prvom ugovoru, potpisanom 2017. godine, Novak je godišnje zarađivao 9,4 miliona evra, a ne očekuje se da suma bude išta manja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading