ODRŽAN ŽREB ZA SINSINATI: Naši momci nemaju lak posao! U drugom kolu moguć SRPSKI DERBI!

Autor:

Sport

14.08.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred nama je ATP turnir koji se održava u Sinsinatiju gde će se takmičiti četvorica srpskih tenisera, a žreb je održavan danas.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Filip Krajinović

Podsetimo se, Novak Đoković je već ranije najavio da preskače ovaj turnir.

Srpski teniser Filip Krajinović snage će u prvom kolu odmeriti sa Australijancem Aleksom de Minorom, 18. teniserom sveta, sa kojim do sada nije igrao.

Dušan Lajović će igrati sa uvek nezgodnim francuzom Gaelom Monfisom. Njih dvojica do sada su se satali jednom, u Buenos Ajresu 2018. godine kada je slavio Francuz.

Laslo Đere će za drugo kolo morati da prođe pored Sebastijana Korde, koji je uspeo da se plasira do osmine finala Vimbldona ove godine. 

Četvrti predstavnik Miomir Kecmanović je za protivnika dobio Benou Pera, iz Francuske.

Njih dovjica su do sada imali jedan susret, a slavio je Francuz, pošto je Kecmanović predao taj meč na Vimbldonu 2019. posle vodstva Pere od 2:0 u setovima. 

Treba napomenuti i da je prvi nosilac turnira drugi teniser svet Danil Medvedev, koji će se u drugoj rundi sastati sa boljim iz duela Brendona Nakašime i Mekenzija Mekdonalda. 

Drugi nosilac je Stefanos Cicipas, koji u drugom kolu čeka pobednika meča Đere - Korda.

Ono što može biti najzanimljivije na ovom turniru je i podatak da bi već u drugom kolu mogli da gledamo srpski okršaj između Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading