VRHUNSKI BEZOBRAZLUK CICIPASA! Uličarsko ponašanje Grka, Srbin ga pozvao da se IZVINI!

Autor:

Sport

17.07.2021

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno posle okršaja u Hamburgu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grčki teniser Stefanos Cicipas

Srpski teniser Filip Krajinović razočaran je ponašanjem Grka Stefanosa Cicipasa, koga je eliminisao sa turnira u Hamburgu.

Mislim da se Stefanos nije lepo ponašao na terenu. Ne znam zbog čega se tako ponašao. Uvek sam mislio da je Stefanos dobar momak i da njegovu igru karakteriše fer-plej, ali to kako se sada ponašao bilo je vrlo čudno. Svi smo videli šta je radio na terenu. Otišao je u toalet posle izgubljenog drugog seta od 6:1 i zadržao se tamo deset minuta - rekao je Krajinović, pa dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Razočarao ga Cicipas - Filip Krajinović

Tokom poena je pričao, to nije bilo nimalo prijatno, uopšte. Nadam se da će se jednog dana izviniti za svoje ponašanje na ovom meču. I pored toga, nisam izgubio koncentraciju i bio sam u stanju da igram svoju igru. Ja nisam morao tako da se ponašam. Ne želim da preteram sa njim, samo nisam to očekivao od igrača kao što je Stefanos. Mogu da ga razumem, možda je bio takav zbog pritiska koji je osećao. Mislim da je dobar momak, nije lako izgubiti meč.

Krajinović će se za finale u Nemačkoj boriti protiv sunarodnika Lasla Đerea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading