VELIKA TROJKA ODLAZI U ISTORIJU? Teniski as šokirao planetu - GOTOVO je?!

Autor:

Sport

12.08.2021

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki teniser Stefanos Cicipas istakao je da je vreme da stasaju novi teniski heroji koji će zameniti tzv. "veliku trojku".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer, Novak Đoković i Rafael Nadal

Grk je upitan za komentar činjenice da Nole, Rodžer i Rafa ne učestvuju na Mastersu u Torontu.

Ne znam šta da kažem, mogu samo da dodam da će nam nedostajati - rekao je Cicipas, pa dodao:

Nisam razmišljao o tome. Verovatno osećaju da nisu spremni da igraju, na njima je da odluče. Hajde da to prihvatimo, jer je to činjenica. Naravno da donose mnogo zbog navijača kada igraju, oni su razlog što mnogo ljudi dolazi na turnire. Njima pripada veliki deo zasluga za to gde je tenis sada.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas

Stefanos ističe da postoji prostor za nove superstarove "belog sporta".

Mislim da ima mesta za nove zvezde. Mnogo se o njima govorilo godinama u nazad i sve ovo pokazuje da se stvari polako menjaju. Gledamo kako različite generacije igrača iskoračuju i pokazuju za šta su sve sposobni. Zanimljivo je imati takvu varijaciju i smenu na tronu, da tako kažem. Interesantno je za našu igru. Stvorili smo našu grupu navijača koji nas podržavaju, vole nas, i zbog nas su tu svaki meč. Želimo da im se odužimo - podvukao je Stefanos Cicipas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading