PONUDA KOJA MENJA SVE: Vlahović se seli u Primeru, na pomolu stvaranje PAKLENOG TANDEMA!

Autor:

Sport

12.08.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Fiorentina spremna da Dušana Vlahovića učini najplaćenijim igračem u timu, ponuda iz Primere bi mogla vrtoglavo da preokrene situaciju.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

Fiorentina je je spremna na sve da bi zadržala srpskog napadača Dušana Vlahovića, ali situcija na transfer pijaci se menja iz sata u sat.

Do nedavno je u trci za potpis najboljeg mladog napadača Evrope prednjačio Totenhem, ali iz Španije stiže ponuda koja se ne odbija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio javlja da je Atletiko Madrid poslao izdašnu ponudu koju već razmatraju u Firenci.

- Interesovanje Atletiko Madrida za Srbina postaje sve ozbiljnije. Spremili su prvu ponudu za njega koju će uskoro poslati. Na stolu u Firenci će se naći ponuda od 50 miliona evra. U klubu su spremni za to i obaviće razgovore sa igračem i sa njegovim agentom. Sve bi uskoro moglo da bude rešeno- navodi Di Marcio.

Za mladog srpsko asa sigurno zvuči primamljivo da igra u tandemu sa Luisom Suarezom, ali ni najveća plata među "ljubičastima" nije mala stvar, o detaljima možete više pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lola

12.08.2021 22:39

A šta ćemo sa Jelkom,nesmejemo daje samu ostavljamo pokvarice se.