VLAHOVIĆ POSTAJE NAJPLAĆENIJI IGRAČ: Ponuda koja će srpskog napadača OBORITI SA NOGU!

Autor:

Sport

11.08.2021

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fiorentina je spremna da ispuni sve finansijske zahteve srpskog napadača Dušana Vlahovića i tako ga učini najplaćenijim igračem u timu!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

To znači da bi Vlahović praktično bi dobio platu koju je dosad imao Frank Riberi, koji je od skoro zvanično slobodan jer nije dobio produžetak saradnje.

U pitanju je suma od 4.000.000 evra, koja bi zapravo bila podeljena tako da bi fiksni deo bio 3.500.000 evra, plus još 500.000 evra u bonusima.

To je poslednja ponuda koja će biti predstavljena Vlahovićevim agentima u najskorije vreme, a srpski as ima primamljive ponude evropskih velikana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Trenutno u trci za Vlahovićev potpis prednjači Totenhem, dok su se spominjali i raspitivali mnogi, između ostalih Inter, Juventus, Atletiko Madrid.

"Viola" će navodno da ispuni Vlahoviću uslove samo ako on pristane na to da u ugovor bude ubačena otkupna klauzula od 70.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading