ŠTA TO DIJANA NE GOVORI? Ponovo šalje poruke saborcima iz Belivukovog klana! (FOTO)

Autor:

Hronika

11.08.2021

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka u MUP Srbije koja se dovodi u vezu sa zločinačkim klanom Veljka Belivuka ponovo se oglasila na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/dijanahrkalovic/Starsport/ST/N. PANČIĆ

Dijana Hrkalović i Veljko Belivuk

Dijana Hrkalović, Bivša državna sekretarka MUP-a iako bi trebalo da odgovara za brojna krivična dela s kojima se dovodi u vezu, ona nastavlja da preko društvenih mreža šalje skrivene poruke.

Ona neprestano na društvenoj mreži Instagram objavljuje fotografije i video zapise za koje bi se moglo protumačiti da imaju skrivenu poruku.

- Važna stvar je očigledna stvar koju niko ne govori. Bukovski - napisala je Dijana na društvenoj mreži.

 

 

 

Podsetimo, kao što je Republika već pisala, od kako ime Dijane Hrkalović figurira u brojnim izveštajima o klanu Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, ali i drugim aferama poput afere "Prisluškivanje" kada je na meti bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ona se često oglašava na društvenim mrežama i šalje, kako veruju kriminolozi, misteriozne poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djole

12.08.2021 02:54

Zašto ona nije do sada u pritvoru..... ?????????????????Ko je štiti i zbog čega????????