POSLE HALANDA, VLAHOVIĆ JE NAJBOLJI: Evropom odjeknule reči FUDBALSKE LEGENDE, Srbinu samo raste cena!

Autor:

Sport

30.07.2021

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Kristijan Vijeri je oduševljen srpskim napadačem Dušanom Vlahovićem i smatra da je on najbolji mladi golgeter uz Erlinga Halanda.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

 

Vijeri je siguran da će Vlahović ponoviti proteklu sezonu kada je postigao 21 gol, naravno, pod uslovom da ostane u Fiorentini!

- Posle Halanda, Vlahović je najbolji napadač Evrope u svom uzrastu. Vrhunski je špic, bez problema će i naredne sezone postići bar 20 golova- ocenio je Vijeri na stranicama Gazete delo sport.

Srpski reprezentativac je ugovorom do leta 2023, a u Firenci žele da ga zadrže i ubace klauzulu po kojoj bi obeštećenje u slučanju transfera iznosili 70.000.000 evra.

A da je Dušan kalibar za velike klubove smatra njegov bivši trener Đuzepe Jakini, koji je Vlahovića uporedio baš sa Vijerijem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Vijeri

- Tehnički me podseća na Boba. Poseduje sjajnu levicu, lepu figuru, izuzetan je u igri iza lopte, snažno šutira, tehnika mu je dobra, a vrlo kvalitetno napada slobodne prostore. Posle Halanda, Dušan je sigurno najbolji centarfor u „klasi 2000“. Predodređen je da napravi veliku karijeru, baš kao što je ima Paulo Dibala u Juventusu- pojasnio je Jakini.

Dušan je napravio opštu pometnju na fudbalskoj pijaci, a ovoh dana se spominje i Totenhem.

- Nije moje da pričam hoće li završiti u Juventusu, Real Madridu ili Mančester junajtedu, ali sigurno ima persolaniti za veliki klub. I ne, nisam samo ja zaslužan za njegov napredak, pohvale zaslužuju i Vinčenco Montela i Čezare Prandeli- rekao je Jakini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading