NOVA BRUTALNA OSUDA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Za njega su Nadal i Federer Majka Tereza i Dalaj Lama!

Autor:

Sport

03.08.2021

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka teniserka Trejsi Ostin je kritički govorila o Novaku Đokoviću i njegovom ponašanju nakon poraza na Olimpijskim igrama, poredeći ga sa najvećim rivalima Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

 

Ona je bila jedna od prvih koji su osudili Novakov potez na US openu, kada je slučajno pogodio linijskog sudiju, a sada je govorila slično o srpskom teniseru.

- Pre svega, Đoković implodira. U životu nisam videla nekoga da pogodi lopticom mrežu, a da nakon toga baci reket na tribine. Ne možemo ga porediti sa Nadalom i Federerom, oni su Majka Tereza i Dalaj Lama tenisa. Mislim, oni ništa ne rade što ne treba. Da je Novak igrao u eri Džona Mekinroa, Ilije Nastasea i Džima Konorsa, on bi bio četvrti u svemu tome - rekla je Ostin, a onda je neočekivano rekla da očekuje da Đoković osvoji predstojeći Gren slem.

- On je perfekcionista, ima neke momente kada se slomi. Ni on ne voli te trenutke. Niko nije perfektan, svi smo ljudi i nije lako ići ka tome da si najbolji u istoriji. Novak je broj jedan na svetu, ima previše pritisaka sa svih strana. Osvojiće Zlatni slem. Već je osvojio tri Grend slem, zašto ne bi osvojio i četvrti? - zaključila je Ostin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ма могу да му пуш..

03.08.2021 20:14

Шта од душмана очекивати! Љубомора и злоба. За пар година све ће им се вратити. То што су урадили 1999г. СВЕВИШЊИ НЕ заборавља. Сви ткз. велики су пропали:турци, аустроугарска, немци, наполеон и слични! Ови НЕЗАУСТАВЉИВО ПРОПАДАЈУ. Сваки рачун мора да се плати!

droga

03.08.2021 20:17

Када се нашмркају и напију почињу да баљезгају.НЕ знају шта раде? Да ли то има оправдања?! Нема оправдања, ускоро стиже РАЧУН!