ZNALA SAM DA SAM BOLESNA KADA SAM DOŠLA DO FAZE DA MI TREBA MEDICINSKA POMOĆ! Zvezda Granda progovorila o operaciji!

Autor: Republika.rs

Zabava

03.08.2021

21:42

Mlada pevačica, učesnica takmičenja "Zvezde Granda" smršala je 85 kilograma nakon što se podvrgla operaciji sužavanja želuca, a sada je otvoreno progovorila o celokupnom procesu.

youtube.com/Zvezde Granda

Zvezda Granda smršala uz pomoć operacije

 

Finalistkinja „Zvezda Granda” Krstinja Todorović napravila je kratku retrospektivu svega što je prošla u prethodnom periodu, od takmičenja  u ovom muzičkom tačmičenju, do hirurške intervencije kojoj se podvrgla kako bi korigovala probleme koje ima u fizičkom izgledu.

- Nisam očekivala da ću ispasti u prvom preseku, nadala sam se boljem plasmanu, finale mi je bio krajnji cilj, to sam želela i desilo se. Zadovoljna sam, a kako se približava nova sezona, osećam taj nedostatak druženja i snimanja. Krivo mi je što neću opet učestvovati - rekla je Krstinja za Objektiv, te se osvrnula na zahvat kojem se podvrgnula:

 

 

- Nakon što sam odgledala emisiju u prvom krugu, sačekao me je ozbiljan razgovor s Marijom. Rekla mi je da moraju neke stvari da se reše da bih uspela i tad sam se odlučila za intervenciju. Šou-biznis je takav da će se pojaviti neko ko izgleda lepše od mene, a ne peva bolje i proći će, a ja ću ispasti.Kada dođete u tu fazu da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, znate da je to bolest. U početku mi je bilo jako teško, ali nakon nekoliko dana, sada meseci, sve to se zaboravilo. Borba sa samom sobom bila je najteža i s ponosom mogu da kažem da je sada sve iza mene. Da mogu da vratim vreme, opet bih sve isto uradila - zaključila je pevačica.

Komentari (0)

Loading