BIO SAM ŠOKIRAN NJEGOVIM REČIMA: Otkrivena prepiska Novaka Đokovića sa ocem Srđanom koja dokazuje koliko mu je teško!

Autor:

Sport

01.08.2021

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo u onome što je silno želeo, da donese zlato Srbiji iz Tokija! Ono u šta ne smemo sumnjati je da je dao sve od sebe, o čemu je progovorio njegov otac, Srđan Đoković.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

 

Srđan je otkrio kako je tekla njihova prepiska dok je Novak donosio odluku i svima pročitao reč po reč šta mu je najbolji teniser sveta odgovorio kada je pokušao da mu objasni da bi možda bilo bolje da odmori.

- Noks, ako ti nešto znači moje mišljenje, mislim da ni slučajno ne bi trebalo da ideš u Tokio. Dug je put, druga zona, nema gledalaca, opet bi morao da ideš u karantin. To jednostavno bez gledalaca nije Olimpijada. Voli te tata- pročitao je Đoković senior svoju poruku u podkastu "Biznis priče"

Foto: Starsport

Srđan Đoković

- Naravno da mi znači tvoje mišljenje, tata. Hteo sam da uzmem tri-četiri dana da osetim kako mi je telo. Ja se uvek brzo oporavim, tako da to nije veliki problem. Patriotizam je mnogo jak u mom srcu i glavi, tata. Znaš me, kada je Srbija u pitanju, tu kidam i ne okrećem se.

Srđan Đoković je rekao da je posle te prepiske ostao zatečen.

- Nisam mogao da se smirim od uzbuđenja i od ponosa ko zna koliko vremena, jer je to izgovorio moj sin, a on je to naučio u svojoj kući, da je patriotizam iznad svega, da je Srbija naša majka koja nas je iznedrila i da nema drugu opciju- poruka je Srđana Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading