Prvi Diplomatski teniski turnir za decu položio ispit, prikupljeno 5.000 evra

Autor:

Sport

30.06.2021

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Održan je prvi Diplomatski teniski turnir za decu u SC Novak koji je ispunio svoju misiju, prikupljen je novac za obrazovanje dece predškolskog uzrasta.

RepublikaFoto: Aleksandar Grašić
Diplomatski teniski turnir

Učesnici su bili ljudi iz diplomatskog sveta u Beogradu, a sve je održano pod pokroviteljstvom ambasade Kipra, u saradnji sa Fondacijom Novak Đoković i uz podršku sportske agencije Procon group.

Pobedu je odneo predstavnik srpske delegacije, Pavle Erić koji je u finalu porazio predstavnika delegacije Evropske unije u Srbiji, Pola-Enrija Preseta.

RepublikaFoto: Aleksandar Grašić
Diplomatski teniski turnir

Mečevi su igrani u okviru teniskog kompleksa Novak, a na kraju je bio najbolji Erić koji je dobio i simbolični trofej. Ono bitnije jeste da je Diplomatski teniski turnir za decu sakupio 5.000 evra namenjenih unapredjenju uslova obrazovanja dece u Srbiji i ulaganju u rani razvoj koje sprovodi Fondacija Novak Đokovic.

RepublikaFoto: Aleksandar Grašić
Diplomatski teniski turnir

Okupljenima se nakon finala i dodele trofeja obratio i ambasador Kipra, bivši atletičar Demetrios Teofilaktu:

- Ispunili smo svoj cilj ovim turnirom, sakupili smo donaciju za najbitnije osobe svakog društva - decu. U sportskom duhu smo se nadmetali i igrali za isti plemeniti cilj koji će nas okupljati godina - rekao je okupljenima Teofilaktu.

RepublikaFoto: Aleksandar Grašić
Diplomatski teniski turnir

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading