ĐOKOVIĆ JE VIKAO NA MENE: Ivanišević otkrio šta se dogodilo na Australijan Openu!

Autor:

Sport

03.03.2021

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je imao teške momente na putu ka osvajanju titule na Australijan Openu, a u nekoliko navrata je burno reagovao i uputio oštre reči svom treneru Goranu Ivaniševiću.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković i Goran Ivanišević

Sada je otkriveno kome su bile upućene reči: "Kaži nešto, čekam te pola sata"...

- Videli smo da je bilo kašljanja, ali to je tri reda iznad mene. Shvatam ga, velika je tenzija. Teško je nešto reći, teren je veliki, sve se primeti. Teško je objasniti, može da se kaže za neke stvari... Shvatam ga, takav je pritisak. Neka se on dere i pobeđuje na Gren slemovima- uz osmeh je izjavio Ivanišević u razgovoru za HRT.

Hrvat to sve razume, istog su mentaliteta, temperamentan je i sam bio kao igrač. Saradnja sa Novakom je izvanredna.

RepublikaFoto: Mario Ćužić / HTS

- Mentalitet je isti, jezik je isti, to jako puno pomogne u objašnjavanju, u razgovoru, na terenu. Čak nekad ne mora ništa da se kaže, dovoljno je da se pogledamo. Balkanac može trenirati bilo koga, ali Balkanca ne može trenirati nitko osim Balkanca- dodaje Ivanišević.

Upoređujući Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Đokovića, Ivanišević kaže da su jedan drugoga učinili boljim igračima.

- Ovaj su tenis napravili boljim i zanimljivijim. Svi su pričali o rekordima Margaret Kort i Serene Vilijams, da je to nedostižno, ali možda to dostignu i Novak i Rafa. Ima još do toga jako puno, sve je moguće- zaključio je.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading