NADALA RAZBESNELE LAŽI: Ne znam odakle vam takva ideja, NI NE RAZMIŠLJAM O TOME!

Autor:

Sport

02.03.2021

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafaelu Nadalu nikako se ne sviđaju sve učestalije priče o njegovom penzionisanju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal na Australijan openu

Dok je naš Novak Đoković na zenitu svojih moći, osvajač prvog Gren slema u godini i pretendent na silne rekorde, kao i na epitet najboljeg ikada, "El Toro" muku muči sa povredama, sve manjom popularnošću, i okaljanim imidžom posle nemilih priča o njegovoj gramzivosti.

Nije uspeo da se domogne trofeja u Australiji, pa je Nole sada jedan bliži, ali Španac će svoju šansu čekati na Rolan Garosu, omiljenom mu turniru.

O penziji je Nadal rekao sledeće:

Nemam planove da se penzionišem, ne znam odakle vam takva ideja. Dok sam zdrav i sposoban da se takmičim, nastaviću da uživam u svom teniskom životu i dalje, 100 odsto. Ni ne razmišljam o penziji. Tako ja vidim sport. Najvažnija stvar je da budeš zapamćen kao dobra osoba, na kraju, to je najvažnije. Titule, momenti za sećanja prolaze, sve prolazi. Ali osoba koja ste vi i koja ostaje u pamćenju, to je najvažnije - istakao je drugi reket sveta. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Problemi sa leđima i imidžom u poslednje vreme sve su veći u Nadalovom životu

Tada je priču skrenuo na razgovor o ljudskom karakteru, što je možda naznaka o njegovim internalizovanim sumnjama i razmišljanjima.

- Slava ne utiče na moje ponašanje. Istina je da sam rezervisana i povučena osoba, navikao sam na život na Majorci, gde mogu da budem običan čovek, samo čovek sa porodicom i prijateljima. Svestan sam prednosti i nedostataka slave, ali trudim se da živim normalnim životom - zaključio je "El Toro".

Problemi sa leđima gadan su problem, ali je uprljan obraz još veći, pa ostaje da se vidi da li će Nadal biti upamćen kao jedan od dobrih ili loših momaka u svetu tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
markos

05.03.2021 15:58

Neka ne misli da je narod zaboravio njegov anabolicki izgled i "dostignuca" u prvoj polovini karijere! Svi dobro znamo zasto je naprasno prekinuo karijeru za "ciscenje" pod ultimatumom teniskih autoriteta!