U OVAKVU AFERU SE ĐOKOVIĆ NIKADA NE BI UPLEO: Rafael Nadal NA STUBU SRAMA posle teških optužbi!

Autor:

Sport

28.02.2021

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki tenis igraju iz ljubavi, a neki zbog novca, ali u koju grupu na kraju spada Rafael Nadal?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rafael Nadal pokazao je "pravo lice" reakcijom na vesti o turniru u Akapulku

Španski teniser i veliki rival našeg Novaka Đokovića provlači se kroz tabloide i medije ovih dana zbog optužbi na račun njegove gramzivosti.

Naime, priča je počela tako što je "El Toro" trebao da učestvuje na turniru u Akapulku, gde je trebao da brani titulu.

Nažalost, taj turnir nije Gren slem ili neki od "bogatijih", pa se trenutno nalazi u velikim finanijskim problemima, tolikim da su Nadala obavestili da postoji šansa da neće moći da bude u potpunosti isplaćen za učešće.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Turnir u Akapulku nadao se da uprkos finansijskim problemima može da ubedi Rafu da nastupi, ali uzalud

Direktor turnira Raul Zurutuza dao je sve od sebe kako bi ispregovarao njegovo učešće sa Rafinim agentom, Karlosom Kostom, ali do dogovora nije došlo, pa Nadal na kraju neće učestvovati.

Dok neki, poput našeg Noleta, igraju, organizuju i na bilo kakav način pomažu turnire širom planete, dosta njih čak i u humanitarne svrhe, Nadal je pokazao svoju "ružnu stranu", pa su mu neki fanovi okrenuli leđa.

Sada kada je reakcija postala toliko drastična, Španac je "promenio ploču", pa odjednom nisu problem pare, nego povreda!

Žao mi je što ne učestvujem u Akapuklu 2021. Teška je godina za sve, i moje zdravstveno stanje, povreda leđa onemogućava tako dugo putovanje. Volim Akapulko, igrao sam tamo poslednje 4 godine, ali je to nemoguće. Nadam se 2022 - napisao je na društvenim mrežama Nadal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Povreda je navodno glavni razlog što neće braniti titulu, tvrde iz Nadalovog kampa

Njegov agent Karlos Kosta takođe je demantovao reči organizatora turnira.

- Kao što je poznato, Rafa se iz Australije vratio sa povredom leđa i još se ioporavlja. Otuda je jasno da njegov nedolazak nema veze sa onim što je kao razlog navedeno iz organizacije turnira - tvrdi menadžer.

Nadal obično naplaćuje između pola miliona i milion dolara da bi došao na slabije turnire, kao što su oni iz serija 500 i 250, tako da je, uprkos njihovim tvrdnjama, jasno gde leže priroteti drugog reketa sveta.

Naš Nole nikada se ne bi upleo u ovakvu aferu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading