PRONAĐENA JE: Njene plave oči OČARALE SU MELBURN, ali ko je najvatrenija obožavateljka Novaka Đokovića?

Autor:

Sport

27.02.2021

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo bi bilo reći da je Danica Blagojević veliki fan najboljeg tenisera na svetu.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen, Tanjug AP
Novak Đoković osvojio je Australijan open, gde ga je sa tribina pratio par prelepih očiju Danice Blagojević

Novak Đoković osvojio je 9. Australijan open pre nešto više od nedelju dana, a sa tribina u Australiji pratio ga je par plavih očiju, očiju Danice Blagojević, jedne od najvećih fanova prvog reketa sveta.

Tada je ova devojka zaintrigirala javnost lepotom i stajlingom, pa je mnoge zanimalo ko je i kakva je njena životna priča.

"Sputnjik" ju je locirao, pa smo sada saznali nešto više o njoj.

Pljuštale su ponude za brak tokom "Hepi" slema, ali će prosioci biti razočarani, pošto je Danica udata.

- Da, ja sam ta devojka sa prelepim očima, hvala na komplimentu, zovem se Danica Blagojević, udata za Aleksandra Blagojevića imamo troje dece, Nikolinu koja ima 14 godina, Amiliju koja je napunila 12 i Stefana koji ima 9 godina - počela je Blagojevićeva.

Dodala je da ima 41 godinu, da ona i suprug imaju mali porodični biznis u Melburnu, frizerski salon. Aleksandar je frizer, a Dana, kako je zovu prijatelji, kozmetičarka.

Danica čije oči sijaju kao zvezda po kojoj je krštena, rođena je u Melburnu, gde danas živi sa porodicom. Nije nam otkrila iz kog mesta u Šumadiji su njeni otac i majka stigli u Australiju, ali nam je rekla da je šajkaču, koja je privukla gotovo jednaku pažnju ljudi na društvenim mrežama kao njene prelepe oči, nabavila u Srbiji.

- Šajkaču sam kupila u Jagodini, kada sam poslednji put bila u Srbiji 2018. godine. Bila sam sa porodicom u poseti rođacima, u poseti zemlji mojih predaka - dodala je Danica.

Da li inače voli tenis ili je samo želela da uživo prisustvuje najvažnijem sportskom događaju koji se održava u njenoj zemlji?

- Naravno da pratim tenis! Igrala sam tenis tokom cele mladosti, punih petnaest godina - ponosna je ona, a ističe i da Novaka poznaje lično.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Danica se Novakovim sportom bavila čak 15 godina, tako da je pravi ekspert

- Upoznala sam Novaka Đokovića kada je prvi put došao u Melburn sa svojim trenerom Dejanom Petrovićem. Imam tu sreću da je Dejan moj rođak. Imao je školu tenisa, zapravo Teniski Klub "Puma" u Kragujevcu - objašnjava ova prelepa majka troje dece.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svetskog broja 1 čak i lično poznaje

Ona smatra da je najveći Novakov fan od kako ga upoznala, ali i da ljubav prema tenisu i maestralnom Đokoviću nije prvi razlog što se prošle nedelje našla na tribinama.

- Volim da gledam uživo Noleta svaki put kada dođe u Melburn, ali ove godine finale se igralo na rođendan mog supruga. Iznenadila sam ga! Kupila sam dve karte da gledamo Noleta i tako proslavimo - nastavila je ona.

Dana kaže da neće propustiti ni sledeći grend slem, dolazak u Melburn park kada igra Đoković je - obavezan.

- Sledeće godine rezervisaću iste karte, ista sedišta, nosiću istu šajkaču i nadam se, ako Bog da, Nole ponovo pobeđuje u finalu - zaključila je Danica Blagojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading