SRBIJA OVO NIJE OČEKIVALA: Beker zabio NOŽ u LEĐA Đokoviću pred finale Australijan opena!

Autor:

Sport

19.02.2021

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemac bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Beker i Novak Đoković

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker izjavio je da prvog nosioca čeja "najteži mogući posao" u finalu Australijan opena. Naime, Nemac veruje da je Nole priželjkivao Stefanosa Cicipasa, a ne Danila Medvedeva, koji je u sjajnoj seriji koju je počeo još jesenas.

Da ste pitali Novaka Đokovića protiv koga bi više želeo da igra, Cicipasa ili Medvedeva, on bi verovatno izabrao Cicipasa. Medvedev igra vrlo nepredvidljivo, a uz to je u fantastičnom nizu od 20 uzastopnih pobeda. On je igrač trenutka, ali sastaće se sa osmostrukim šampionom Australijan opena, Novakom Đokovićem - rekao je Beker za nemački "Eurosport".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li je on najteži mogući rival Noletu u finalu?

On poručuje da Rus ima šanse pred finalni okršaj.

Australijan open je Novakov omiljeni turnir. Osvojio je taj turnir osam puta, to svakako utiče na protivnika. Novak je favorit za mene. Ali, Medvedev je najteži mogući protivnik kog je mogao da dobije u finalu. Mladi Rus može da pobedi, takođe - dodao je Beker, pa zaključio: 

Koliko puta je Đoković igrao finale? Osam puta. Koliko puta je osvojio pehar? Osam puta. Tada se nešto desi igraču, oseti se posebnim kada osvoji 17 Grend slem titula. Ali, biće to neizvestan duel protiv Medvedeva.

Podsetimo, finale u Melburnu se igra u nedelju, a Srbin će pokušati da dođe i do devetog pehara na Otvorenom prvenstvu Australije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Fan

19.02.2021 22:26

Neko je mnogo pametniji kada cuti.

Mile

20.02.2021 07:06

Kako mu zabio noz u ledja.Sta lupetate.Medvedev je trenutno najaci igrac na svetu.

Dunlop

20.02.2021 10:21

Djokovic ako ne uzme ovaj trofej, bolje mu je da se pozdravi sa svima i kaze da je kraj?!

Darko

20.02.2021 18:34

Cudni komentari, pobedit će bolji i to je to. Najbolji na svetu je Djokovic, on je broj 1 i tačka. Meni je drago da su u finalu Srbin i Rus. To znaci da ne možemo izgubiti.