CRNO VAM SE PIŠE: Severinin menadžer PRETIO NJENIM KOMŠIJAMA ZBOG ONOG ŠTO SU VIDELE!

Autor:

Zabava

19.02.2021

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić definitivno je završila s Igorom Kojićem, a kako su otkrile njene komšije hrvatskim medijima, našla je novog dečka.

Foto: instagram.com/severina/Emil Čonkić
Igor Kojić, Severina Vučković i Tomislav Petrović

Međutim, susedi koji su videli da Severina ljubi nepoznatog crnokosog muškarca pred svojom kućom, sada su dobili žestoke pretnje.

Sve je počelo kada su hrvatski mediji pre nekoliko dana objavili da je Severinu u kuću na Kozjaku dovezao menadžer dok je sa njima bio i crnokosi muškarac kog je pevačica poljubila na izlasku iz automobila. A kada su njene komšije ovo ispričale medijima, Severinin menadžer je pobesneo:

RepublikaFoto: youtube.com/Domace Emisije
Severina Vučković

- Dolazio je taj njen menadžer i nešto govorio o nekakvom tekstu koji je izašao u novinama. Navodno, mi smo pričali kako se ona ljubaka s nekim na ulici. Taj čovek, njen menadžer, bio je toliko besan da je rekao da nam se crno piše. Ti ljudi su nešto pomešali i bićemo prinudjeni da prijavimo ove pretnje tog Tomislava Petrovića - kazao je jedan od komšija Severine Kojić za Republika.rs.

Podsećanja radi, hrvatski mediji su osim ove informacije, da se Severina ljubila sa nekim markantnim čovekom, preneli da pevačica Dan zaljubljenih nije provela sa suprugom Igorom, što ukazuje na to da ona ima nekog novog i da je braku s Kojićem došao kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading