ĐOKOVIĆ DOLIVA ULJE NA VATRU: Moraćete da pomerite gu*ice da me pobedite!

Autor:

Sport

19.02.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće meč finala Australijan Opena protiv Rusa Danila Medvedeva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Medvedev je uspeo da sruši Nadalovog "dželata" Stefanosa Cicipasa i tako se plasira u svoje drugo Gren slem finale.

Đoković je istakao da su i jedan i drugi veoma kvalitetni, ali da će morati još mnogo da rade, kako bi se održali u vrhu.

- Siguran sam da će biti lideri u svetu tenisa u budućnosti, ne sumnjam u to, ali neću stajati i mirno gledati kako me pobeđuju. Nateraću ih da pomere guz**u da bi uspeli u tome. Uz svo poštovanje prema tim momcima, oni moraju još mnogo toga da urade- rekao je Novak, ne mareći što će ovaj komentar sigurno izazvati negativne kritike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Potom se fokusirao na protivnika u finalu AO.

- Završio je prošlu sezonu na najbolji mogući način i u sjajnom je nizu pobeda. Do trijumfa dolazi bez mnogo problema i to protiv vrhunskih igrača. Mnogo je napredovao. Za visokog momka se odlično kreće, sjajno servira, čvrst je, ne daje vam mnogo prostora, a jedina slaba tačka mu je možda forhend. On je veoma pametan teniser- poručio je Novak.

Đoković je istakao i da je svestan pretnje od Stefanosa Cicipasa, koji je napravio veliko iznenađenje i u prethodnoj rundi preokrenuo protiv Nadala, iako je Španac imao 2:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading