KAKO ĆE SE OVO SVIDETI NOLETU? Država Viktorija donela novu odluku, POLUFINALE AUSTRALIJAN OPENA IPAK PRED NAVIJAČIMA!

Autor:

Sport

17.02.2021

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karantin od pet dana koji su Australijanci odredili kako bi se lakše izborili sa koronavirusom je istekao, pa u polufinalu "Hepi" slema možemo očekivati publiku na tribinama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šta Novak kaže na povratak navijača pred polufinale "Hepi" slema?

Tamo će Novak Đoković ukrstiti rekete sa najvećom senzacijom na turniru, Aslanom Karačevim, ali je trnoviti odnos navijača i Noleta i dalje na snazi, pa je pitanje kako će svetski broj jedan reagovati na ovu vest.

Vole da ga mrze i mediji, i strane publike širom planete, ali Đoković svojom igrom i gospodstvom samo zapušava usta za ustima.

Na ovom turniru zasmetalo je "dušebrižnicima" što prvi reket sveta igra senzacionalno uprkos povredi abdomena, pa su posle lake pobede nad Milošem Raonićem krenuli da ga optužuju za svakakve foliraže.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Povreda Novaka Đokovića nije, za sada, omela u pohodu na 9. trofej u zemlji kengura

On je sve to, kao i uvek, stoički podneo, pa je izašao na teren i u izuzetno teškom duelu savladao Aleksa Zvereva i približio se za još korak novoj, 9. tituli na Australijan open.

Za sada jedino nije poznato koliko navijača će biti dozvoljeno na tribinama, pa je premijer Den Endrjus dodao da će to biti odlučeno u hodu.

- Možda budemo morali još da smanjimo broj navijača - rekao je Endrjus.

Ma koliko broj bude bio mali, gromoglasni Srbi iz Melburna pronaćiće način da pruže podršku svom Noletu, pa bi uskoro Srbi širom sveta mogli da slave novi trijumf našeg omiljenog tenisera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading