(VIDEO) ZAR OPET? Nije mogao da se suzdrži - Đokovićeva reakcija sa konferencije je hit!

Autor:

Sport

16.02.2021

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj čovek ga uvek nasmeje!

RepublikaFoto: youtube.com/Australian Open TV
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se plasirao u polufinale pobedom nad Aleksandrom Zverevim, a posle meča je odgovarao na pitanja novinara.

Poslednje pitanje na konferenciji za medije Đoković je dobio od italijanskog novinara, inače svog omiljenog, koji ga je oraspoložio svojom standardnom opaskom "Not to bad".

To je naravno talijanski novinar Ubaldo Skanagata koji ga je pitao zašto neće da trenira u sredu i šta bi se desilo ako bi trenirao.

 

- Želim da nastavim sa ovom rutinom strategijom da ne treniram na slobodan dan, jer osećam da mi ne treba. Imao sam dosta tenisa poslednjih meseci, mečeva i sada je vreme za oporavak i da ne trošim puno energije i mnogo pokreta koji će mi smetati - rekao je Novak uz osmeh.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
NESA151

17.02.2021 21:46

ZAMISLITE NOVAK IZ MALE BALKANSKE ZEMLJE SRBIJE PRVAK PLANETE U SPORTU KOJI SU IZMISLILI ENGLEZI -PA KO NEBI BIO LJUT! ZAMISLITE ENGLEZI GOSPODA TEENISA NIKAKO DA STVORE RAVNOPRAVNOG PROTIVNIIKA NOVAKU PRVAKU PLANETE ,PA KO NEBI BIO LJUT.ALI MENE I SVE SRBE ZABOLE STO SE TAKO PONASAJU,PLACU I PLJUJU -UPLJUVACE SE SAMI!