JE*ENO GA MRZIM! Amer ŠOKIRAO Australiju! Tijafo PSOVAO posle ELIMINACIJE od Đokovića!

Autor:

Sport

10.02.2021

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Američki as.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković i Amerikanac Tijafo

Amerikanac Frensis Tijafo pružio je odličan otpor prvom nosiocu Novaku Đokoviću, ali je ipak eliminisan u 2. kolu Australijan opena. On je posle susreta istakao da "mrzi" oko sokolovo, a Noletu je čestitao zaslužen plasman u treću rundu prvog Grend slema u sezoni.

Da, igrao sam veoma dobro, zaista dobro. Bilo je teško. On je prvi na svetu s razlogom, osvojio je veliki broj slemova. On je superioran u tim momentima kada sve lomi. Bio sam blizu, miksovao sam udarce, držao ga pod pritiskom, ali to očigledno nije bilo dovoljno - ocenio je Tijafo.

Amerikancu će duel u četiri seta sa najboljim na planeti biti veliko iskustvo pred nastupajuće izazove.

Ovakvi mečevi ne prave mi problem. Setite se, 2019. sam izgubio u pet setova od Federera. Sa Medvedevim sam prošle godine igrao ovde u četiri. Ja sam u tom stadijumu karijere da se nalazim tu gde želim da budem, unutar 30 najboljih, i više. Da budem nosilac na ovakvim turnirima. Mislim da sam u stanju da se nosim i sa Novakom, ali mislim d ane bih smeo da gubim ovakve mečeve. Tu je razlika. Lepo je što nosim samopouzdanje iz ovog meča, iskreno to osećam sada jače nego išta.

Od Frensisa su se u više navrata čule psovke, posebno kada je reč o elektronskom sistemu.

Izvinite na mom rečniku, to je je***o bilo užasno. Mrzim ga. Ne podnosim ga. Bio je jedan gem gde sam udario snažno, Novak se čak jednom i nasmejao, odservirao je debelo u aut. Rekao sam, dobra šala. On se smeje. Bila je i jedna serva koju sam mu poslao u telo i on je promašio naredni udarac, ušli smo u komplikovan gem. Stvarno previše. Mislim, trebaće mi mnogo da se naviknem, ako nastave sa ovim sistemom. Nisam poklonik toga - dodao je Frensis Tijafo.

Podsetimo, Nole će se i u 3. kolu Otvorenog prvenstva Australije sastati sa američkim igračem, o čemu više možete pročitati OVDE.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading