NOLETOVE MUKE U MELBURNU: Srbin od SJAJA do OČAJA i nazad, Đoković odigrao TRILER sa Tijafoom!

Autor:

Sport

10.02.2021

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je jako dramatično.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Amerikanca Frensisa Tijafoa sa 3:1 i plasirao se u treće kolo Australijan opena.

Po setovima je bilo 6:3, 6:7, 7:6, 6:3, a meč je trajao ukupno tri časa i 34 minuta.

Srbin je meč prelomio u taj brejku trećeg seta, do koga je američki igrač došao na iznenađujući način, a potom je u 7. i 9. gemu četvrtog oduzeo servis rivalu i slavio.

Đoković je idealno započeo meč. Već u drugom gemu je napravio brejk, a ubrzo je poveo i sa 3:0. Kada se činilo da će rutinski do vođstva u setovima, Tijafo je smanjio na 4:3, ali nije uspeo da na svom servisu odbrani egal.

U drugom intervalu igre je bilo izuzetno izjednačeno i uzbudljivo. Nije bilo brejkova, mada je srpski igrač znatno više pretio Amerikancu koji je odigrao fenomenalan taj-brejk koji je rešio u svoju korist sa 7:3.

Novak je dobro počeo i treći set brejkom, ali ga je ubrzo izgubio. Američki as je dobio šansu da preokrene u još jednom taj-brejku, ali ovoga puta Đoković je bio ubedljiv (7:6).

U trećoj rundi, prvi nosilac i branilac titule čeka boljeg iz okršaja Amerikanaca, Opelke i Frica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading