NOVAK JE KAO... Vilander ŠOKIRAO planetu, Šveđanin OBRNUO ĆURAK!

Autor:

Sport

10.02.2021

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da prećuti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mats Vilander i Novak Đoković

Šveđanin Mats Vilander uporedio je rad Novaka Đokovića van terena sa legendarnim Arturom Ešom.

Mislim da Novak radi nešto slično kao što je Artur Eš sedamdesetih godina, zbog čega nisu bili srećni ATP i Džimi Konors. Do kraja osamdesetih, prešli samo sa Grand pri turneje na ATP turneju, a teniseri su zaradili duplo više novca od nagrada 1990. nego godinu dana ranije - poručio je Šveđanin za "Eurosport" i dodao:

Novak pokušava da počne nešto, pokušava da bude glas 'malog čoveka'. Svaka mu čast jer zna da će ljudi imati mišljenje o tome šta priča jer je svetski broj jedan. Ali neko mora biti glas 'malog čoveka'. Verujem da Novak radi sjajnu stvar i da priča za 'male ljude' i igrače kojima je potrebno više novca - zaključio je Mats Vilander.

Podsetimo, Nole je u drugom kolu Australijan opena bio bolji od Frensisa Tijafoa, posle velike borbe, a u narednoj rundi ga čeka takođe Amerikanac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
NESA151

10.02.2021 15:10

VILANDERU TI SI GENERACIJA TENISERA GOVNARA LJUBOMORNIH!DA SE U TVOJE VREME POJAVIO NOLE BIO BI ZA VAS A И ДАНАС ЈЕ ТЕСЛИН ВАНЗЕМАЛЈАЦ!