NOVAK DOBIO NOŽ U LEĐA: Sramni Cicipasa NISKO udario Đokovića i podržao kompleksaša Kirjosa!

Autor:

Sport

09.02.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dao je svoj sud i mnoge razočarao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Stefanos Cicipas

Grčki teniser Stefanos Cicipas prokomentarisao je odnos Novaka Đokovića i Nika Kirjosa.

Cicipas je izjavio da je kontroverzni Nik iskrena osoba, ali i direktna. Na konferenciji za medije novinari su šestog tenisera sveta podsetili na njegove reči da je Kirjos vrlo transparentna osoba.

Sa druge strane, za Đokovića tako nešto nije mogao da odgovori, već je posle insistiranja novinara uradio sledeće.

- Ne znam, ne mogu da odgovorim na to. Imam druga posla nego da pričam o tome. Ne znam... S Kirjosem je više manje transparentno. On je momak koji nema filter i govori stvari koje su takve kakve jesu - poručio je Cicipas.

Svakako skandalozna izjava Cicipasa kome je Novak tokom karijere dosta puta pomgao, a treba podsetiti da je Đoković i privatno sparingovao sa Stefanosom dok se ovaj tek probijao na ATP listi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Grk je na AO startovao pobedom nad Žilom Simonom u tri seta, a sad mu sledi duel sa Kokinakisem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Brana

10.02.2021 07:22

Grčko govno.Dečko je toliko glup da ne razume Novaja kad prica ali zato je na nivou onog mesanca jer njegove uvrede su mu jasne i iskrene.Pa ti Novače vidi opet da mu pomogneš kao i mnogima koji ti se dive a u stvari te mrze.

NESA151

10.02.2021 15:07

GRCIMA SRBI TREBAJU SAMO KAO TURISTI:OVOM GOVNARU MRZNJA I LJUBOMORA ZAMRACILA UM PA JE POCEO DA MUCA I TROKIRA.STO SE SRBA TICE cicipase ti si kod nas ODSVIRAO SVOJE !

Ana

18.02.2021 09:15

Ima ona čuvena izreka "ČUVAJ SE SIROTIH LJUDI... ". Ovde je siroti Cicipas. Nema on tu mentalnu i moralnu snagu - siromah.