PROZIVKA IZ NADALOVOG ŠTABA: Šta vam je to trebalo?

Autor:

Sport

12.10.2020

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafael Nadal savladao je Novaka Đokovića u finalu Rolan Garosa i tako osvojio 13. titulu na francuskom Openu. Kada su pobedu osigurali, iz Nadalovog kampa obrušili su se na Đokovićev tabor i komentare koje su davali uoči okršaja dva asa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Drama između tabora Novaka Đokovića i Rafaela Nadala ne jenjava ni posle Rolan Garosa

Kao što smo vam već preneli, trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević toliko je bio uveren u pobedu svog pulena da je pred finale Rolan Garosa dao krajnje nepromišljenu izjavu, izjavu koja je veoma verovatno dodatno motivisala Rafu Nadala da Novaku nanese jedan od najtežih poraza u karijeri.

-  Po meni Nadal nema nikakve šanse u ovakvim uslovima, po ovakvoj šljaci i sa Novakom koji mu je već ušao u glavu. Malo sam otišao predaleko, ali po meni je Novak favorit - rekao je tom prilikom hrvatski stručnjak. 

RepublikaFoto: Mario Ćužić / HTS
Trener Novaka Đokovića našao se na meti Nadalovog tima posle pobede španskog asa na Rolan Garosu

Njegove reči nisu se ostvarile, možda su čak stavile i dodatan pritisak na Noletova leđa, a Nadal je srpskog tenisera deklasirao rezultatom 6:0, 6:2, 7:5.

 

 

 

Sada je odlučio da reaguje tim španskog tenisera, pa je glavni trener "El Tora" Karlos Moja odlučio da je vreme za likovanje.

- Dobro poznajem Ivaniševića i razumem njegovu ulogu u svemu ovome: što se nas iz Nadalovog stručnog štaba tiče, mi nikada ne bismo rekli nešto tako nepromišljeno, pošto bismo tako stavili dodatan pritisak na našeg tenisera - objasnio je Moja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trener Rafaela Nadala Karlos Moja imao je oštre reči za hrvatskog stručnjaka

Rivalitet između dva najbolja reketa sveta sve je intenzivniji i intenzivniji, a ovakve interakcije će bez sumnje samo dodavati ulje na vatru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading