ISKASAPIO DEČKA! Ubio partnera, pa ga bacio u bunar i zatrpao ciglama!

Autor:

Hronika

13.10.2020

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obrenovčanin R. V. ubio je na svirep način partnera Aleksandra Ranđelovića kod jedne stare napuštene kuće u selu Konatice kod Obrenovca. Nakon što mu je odsekao šake R. V. je Ranđelovića bacio u bunar dubok 13 metara i zatrpao ga ciglama.

RepublikaFoto: Facebook
Droga odvela u zločin R. V.

Jeziv prizor koji je šokirao meštane, policiju i spasilačke ekipe teško se može prepričati rečima, a jedna od meštanki ispričala je Srpskom telegrafu detalje zločina.

- R. V. je tog dečka, kojeg je iskasapio, bacio u bunar kod jedne oronule kuće u gornjem delu Konatica. Jadnik je bačen u bunar kao ubijeni ker, bez obe šake. Navodno je Aleksandar živeo kod njega u Obrenovcu neko vreme i bili su u emotivnoj vezi, pa ovo što mu je uradio liči na to da ga je dečko povredio ili izdao i da mu se partner onda osvetio na najgori mogući način - kaže meštanka Konatica, koja ubicu poznaje odmalena i tvrdi da je narkomanski zavisnik.

Dičio se živim ranama

Prošle godine R. V. je na popularnoj društvenoj mreži Fejsbuk objavljivao fotografije povreda koje je zadobio prilikom pada sa prvog sprata dok je bežao od dilera zbog neizmirenih računa.

- Prošle jeseni je objavio sliku nogu u gipsu, ispod kojih je pisao kako je dobro prošao u junačkom delu, a posle nekog vremena zakačio je i fotografije na kojima je pokazao da su mu se na nogama otvorile žive rane ispod gipsa. Vidi se da je budala kad je to prvo dopustio sebi, a drugo, kad je objavio tako nešto - kaže zgrožena komšinica.

Ona tvrdi da je R. V. odrastao u Konaticama kao jedinac u majčinoj kući, u koju se doselio njegov otac pre nego što se R. V. rodio.

- Bio je dobar dečko, ali mu je majka rano umrla, a on je ostao sam sa ocem i uhvatio se lošeg društva i pogrešnih navika i droge. Otac mu je posle umro, a on je pre četiri, pet godina prodao kuću i otišao iz Konatica. Živeo je po Obrenovcu privatno. U jednom momentu sam pomislila da se popravio i da više nema loše navike kad sam ga videla da radi kao kondukter u autobusu. Međutim, posle nekog vremena sam videla da je opet zagazio u poroke i da mu nema spasa - ispričala je bivša komšinica R. V.

Pošto je istraga i dalje u toku, izvori iz policije ne žele da govore o tome kako je zločin otkriven. Prema jednoj verziji, R. V. se izleteo pred prijateljima i ispričao šta je uradio, a onda su oni to prijavili policiji. Prema drugoj varijanti, jedan od meštana je čuo slabo zapomaganje iz bunara jer je nesrećni Aleksandar još neko vreme pošto je bačen bio živ, ali je ubrzo podlegao povredama.

NAJPOZNATIJA GEJ-UBISTVA

- Marko Radović (24), student iz Nevesinja, ubijen je u Zemunu pre dve i po godine, a samo nekoliko sati posle zločina policija je uhapsila njegovog emotivnog partnera transseksualca Gorana Abdulova (34) iz Beograda zbog sumnje da je Radovića iskasapio nožem posle ljubavne svađe. Abdulov je zločin priznao, ali je kasnije porekao izrečeno iako su u međuvremenu izvedeni brojni dokazi, između ostalog i intimna prepiska. Njemu se i dalje sudi

- Jedno od najpoznatijih ubistava među homoseksualcima dogodilo se još 2003. godine, kada je ubijen famozni trandža Vjeran Miladinović Merlinka. Zadavljen je kod Osnovne škole "Zaga Malivuk" u Krnjači, a ubica se kasnije iživljavao nad njegovim telom i udarao ga zidarskim čekićem u glavu. Njegovo telo pronađeno je u stanju raspadanja mesec dana posle smrti. Dvojica muškaraca Faik Ramadani i Bejtul Racipi optuženi su za ubistvo iz strasti jer su prethodno imali intimne odnose sa Merlinkom, ali su 2004. oslobođeni optužbi u nedostatka dokaza

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading