HRVAT POPI*DEO: Ivanišević PROGNOZIRAO finale Rolan Garosa - DUŠMANI ga ne ostavljaju na miru!

Autor:

Sport

12.10.2020

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Ivanišević je kao nikad bio siguran u svog "učenika" Novaka Đokovića i pobedu u finalu Rolan Garosa. Ta prognoza se ispostavila kao netačna, ali se Hrvat ne kaje zbog onoga što je rekao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Goran Ivanišević

Novak Đoković je izgubio finale Rolan Garosa od Rafaela Nadala, a pre i posle tog meča prašinu su podigle izjave Gorana Ivaniševića, pa ga mnogi osuđuju zbog "podizanja tenzije".

- Ja sam stvarno to mislio. Moje je pravo da izjavim ono što mislim i da verujem u svog igrača, da je ovo bila ta šansa i godina da Novak osvoji Rolan Garos. Ponavljam, malo sam preterao kada sam rekao da Nadal nema šanse, ali u tom trenutku sam davao prednost Novaku. To je tako, kažem direktno ono što mislim, nije ispalo tako i je.. ga, šta je, tu je. Eto, prošle godine pred Melburn sam rekao da su šanse 50-50, pa ga je Novak razbio. Najlakše je uvek reći ono na sigurno "biće šta bude", "pobediće bolji", ali rekao sam onako kako sam se osećao. Nadal je pokazao da to moje mišljenje nije bilo ispravno, to je to, idemo dalje- rekao je Ivanišević u intervjuu za Sport klub.

RepublikaFoto: Starsport

Posle finala sve je iznenadila informacija da će Đoković ove sezone igrati i na turniru u Beču, na kome inače ne nastupa. Ivanišević je potvrdio tu informaciju. 

"Nismo još napravili plan. Beč će eto igrati, a ne znam šta će biti s Parizom i koliko se to isplati igrati jer ne gubi bodove, a ne može ni da ih dobije. U Londonu prošle godine je igrao loše i može da zaradi ove godine. Podelićemo se Marjan i ja, dogovorićemo se, a Novak će se sigurno ove nedelje odmoriti i odradiće neke obaveze prema sponzorima. Posle toga kreću pripreme za Beč i London", rekao je Ivanišević govoreći o planu Novaka Đokovića za kraj sezone. 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading