(FOTO) HEJTERI SE UROTILI PROTIV ĐOKOVIĆA: Zbog onog što je Novak uradio na Rolan Garosu će ga uvek zvati NEČOVEKOM!

Autor:

Sport

12.10.2020

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je verovatno jedan od najomraženijih sportista, čemu u prilog idu komentari "hejtera" sa društvenih mreža tokom finala Rolan Grosa sa Rafaelom Nadalom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Ovog puta  srpski teniser je bio na žestokom udaru zbog toga što je u jednom momentu podviknuo na dečaka koji skuplja loptice i gestikulirao ka njemu rukama da požuri.

To se desilo nakon što je prilikom jednog važnog poena u trećem setu Nadal ramom reketa udario lopticu i ona potom očešala mrežu i skrenula pravac, te time prevarila Đokovića.

 Đoković: Zašto me niko ne voli. Isto Đoković - urla na dečaka koji skuplja loptice.

- Đoković urla na skupljača loptica da požuri posle izgubljena dva seta u finalu Gren slema to vam je sve što treba da znate o Đokoviću.

- Đoković viče na skupljača loptica... Kakav negativac. Apsolutni reptil.

 Đoković pokušao da udari skupljača loptica - neljudski ološ.

- Da je moje dete bilo ovaj skupljač loptica na Rolan Garosu i da mu se Đoković dere da požuri, nadam se da bi ga ga najjače moguće pogodio lopticom među oči.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SRBIN

23.12.2020 17:34

Ti sto MRZE i nevrede kao ljudi ni pisljiva boba ,NOVINARI,UREDNICI ;IGNORISITE IH I NE PISITE NAM O NJIMA JER MNOGO UZ ORIGINAL STRANOG TEKSTA DODAJETE NEGATIVNOG PO NOLETA .ON JE NAS ALOOOOOOO SRBIN,AKO TO NEZZNATE NEK VAS JE SRAMOTA!