ON I DALJE VERUJE U NOVAKA: Đoković će ZGAZITI Federera i Nadala!

Autor:

Sport

11.10.2020

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je je izgubio finale Rolan Garosa Novak Đoković se i dalje nalazi na tri titule od Grend slem rekorda, što nije nedostižno!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Porazom u finalu Rolan Garosa od Rafaela Nadala u tri seta, svetski broj jedan ostao je na 17. najznačajnijih trofeja, dok je Španac stigao rekordera Rodžera Federera (20).

Tu trku prokomentarisao je bivši britanski teniser Tim Henman, nekada četvrti na svetu.

- Ako moram da izaberem jednog igrača koji će osvojiti najviše Grend slemova, to bi bio Novak Đoković. Gledao sam ovo finale i mislim i dalje da je u dobroj formi. Rafino telo je više istrošeno, imao je dosta problema sa kolenima- rekao je Henman.

- Neverovatno je da je Rafa stigao Federera. Stigao je do 20. titule i to prevazilazi čak i njegove najluđe snove- dodao je Britanac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Henman desno

Henman je odao priznanje "velikoj trojki".

- Kada pogledate šta su sve uradili Federer, Đoković i Nadal, teško je shvatiti. Nadal je imao fantastične rezultate u Parizu... Način na koji se pripremaju, treniraju i radi sve da bi bili na visokom nivou je impresivan.

- Oni neće biti zauvek tu i zato je važno da uživamo dok igraju- zaključio je Henman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading