ĐOKOVIĆ PROGOVORIO O ONOME ŠTO GA MUČI: Ne mogu svi da me vole...

Autor:

Sport

11.10.2020

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je posle poraza u finalu Rolan Grosa istakao da "pokušava da bude najbolje moguće ljudsko biće".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Ja sebe vidim na drugačiji način od onog na koji me vide drugi ljudi. Jedina konstanta u mom životu je promena, ja na taj način shvatam život. Imam otvoren um i otvoreno srce i pokušavam da napredujem, rastem i razvijam svoj karakter. Pokušavam da budem najbolje moguće ljudsko biće. Imam mane, kao i svi drugi, ali pokušavam da se uvek podsetim koliko imam sreće što sam u ovoj poziciji, pogotovo kad ase ispisuje istorija na velikim turnirima i u velikim mečevima- rekao je Đoković.

Srpski teniser se u teškim momntima priseća svog odrastanja.

- Tada se prisećam gde sam odrastao i kako sam odrastao. Konstantno sebi ponavljan da moram da budem zahvalan zbog života koji sam stvorio. Nastavljam da radim i da uživam u ovom sportu. Naravno, porazi kao što je ovaj nikada nisu za uživanje, ali u najvećim porazima dobijate najveće lekcije, što kao teniser, što kao čovek. Takav "majndset" pokušavam da negujem i razumem da postoje ljudi koji ne vole to što radim na terenu- kaže Novak i dodaje:

 

- Ne mogu svi da me vole. Ja mislim da morate da razumete vašu poziciju u životu, budete zahvalni i nastavite dalje- rekao je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading