BRITANAC SE NASLAĐUJE: Nole doživeo ŠOK na Rolan Garosu!

Autor:

Sport

05.10.2020

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarna vest u svetskim medijima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser planete Novak Đoković

Detalj koji se odigrao tokom meča osmine finala Đoković-Hačanov, kada je Srbin lopticom ponovo pogodio linijskog sudiju, bivši britanski teniser Tim Henman ocenjuje kao "košmaran".

- Bilo je košmarno. Bio je to sjajan servis Hačanova, lopta je išla široko i skliznula niz liniju, a Novak je morao da se protegne i da lopticu zakači ramom reketa, nakon čega je pogodio sudiju u glavu. Definitivno su situacije različite – ovo je bilo u igri, tokom razmene, ali je sigurno Novaku zastala 'knedla u grlu - ocenio je nekada 4. teniser sveta.

Pomenutu situaciju možete pogledati OVDE.

Podsetimo, Đoković je nakon sličnog incidenta diskvalifikovan u osmini finala US Opena, a Hačanova je savladao sa ubedljivih 3:0, pa čeka rivala u četvrtfinalu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dokle bre

05.10.2020 20:41

Sto ne uvedu kacige za linijske sudije, ili drugu zastitu, a ne da se teniseri opterecuju jos i da li ce da ih slucajno pogode?